Около двеста души се събраха тази вечер пред НДК на протест

...
Около двеста души се събраха тази вечер пред НДК на протест
Коментари Харесай

Около 200 души излязоха на протест в София срещу маските и мерките |

Около двеста души се събраха тази вечер  пред НДК на митинг против противоепидемичните ограничения и маските.

Демонстрацията беше подкрепена от симпатизанти на АБВ, " Възраждане ", както и персонално от доцент Атанас Мангъров.

Част от протестиращите желаеха оставката на доцент Ангел Кунчев.

Представители на АБВ желаеха още приемането на законопроект, гарантиращ, че имунизацията ще е доброволна.

Изненадващо протестиращите видяха и проблем с поднасянето на цветя на паметниците на Ботев и Левски от хора, носещи маски - това, съгласно част от стачкуващите, е " изменничество ". 

Протестиращ твърди, че има данни за 780 000 души, които са ослепели след ваксина. Въпросните данни били оповестени в уеб страницата на ЕМА, само че били " скрити " и " би трябвало да знаеш по какъв начин да влезеш ". (Разбира се, става въпрос за подправена вест - б.р.)

" Още малко дръжте и не се ваксинирайте. Аз съм в Германия и там е европейски фашизъм, само че аз отстоях ", сподели същият стачкуващ.

Кулминацията на митинга беше появяването на доцент Мангъров, който съобщи, че " тези ваксини не основават колективен имунитет, може би пазят имунизираните, може би им оказват помощ да го карат по-леко ".

Той дефинира като " изцяло безсмислени от здравна позиция " препоръчаните противоепидемични ограничения и прикани: " Не разваляйте настроението на един народ. "

Протестът приключи с шествие по " Витошка " до здравното министерство. По време на шествието по " Витошка " стачкуващите скандираха " Долу маските! ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР